Αγαπητοί φίλοι της Ι.Δ.Ε.Α.,

Σας ευχαριστούμε που θέλετε να στηρίξετε οικονομικά την προσπάθεια μας!

Γίνετε μέλος στο σωματείο μας προσφέροντας 5€/μήνα ή 60€/χρόνο. Αυτά τα χρήματα θα διατεθούν για την κάλυψη βασικών αναγκών λειτουργείας της Ι..Δ.Ε.Α, όπως υπηρεσίες δικηγόρου, λογιστή, έξοδα φιλοξενίας ίντερνετ και έκτακτα έξοδα.

Επιπλέον, με την εγγραφή στο σωματείο παραλαμβάνετε την προσωπική σας κάρτα μέλους Ι.Δ.Ε.Α., δωράκι με λογότυπο Ι.Δ.Ε.Α. και το Εγχειρίδιό Διαφάνειας μας!

Επίσης θα μπορείτε να συμμετέχετε σε σεμινάρια που διοργανώνουμε στο εξωτερικό εντελώς δωρεάν και να παραβρίσκεστε στις συναντήσεις των μελών μας και να συναποφασίζετε για την εξέλιξη της προσπάθειας μας!

Φυσικά για κάθε συναλλαγή τηρείται η Μέθοδος Διαφάνειας Ι.Δ.Ε.Α., έτσι ώστε να ενημερωνόμαστε όλοι ακριβώς πως κινείται το κάθε ευρώ, όπως κάνουμε τα τελευταία 10 χρόνια τώρα!

Βοηθώντας την Ι.Δ.Ε.Α. συντελείτε στο να εξελιχθεί και να διαδοθεί η Μέθοδος Διαφάνειας Ι.Δ.Ε.Α., με αποτέλεσμα σταδιακά να υιοθετήσουν και άλλες οργανώσεις το παράδειγμά μας και βαθμιαία να μεταμορφώσουμε τον κόσμο των κοινωφελών οργανώσεων σε πιο ηθικό, διαφανή και παραγωγικό!

Είναι πολύ σημαντικό στην κατάθεση που θα κάνετε στην τράπεζα να γράψετε στα σχόλια το ονοματεπώνυμο σας (ή το διακριτικό σας ψευδώνυμο) και τις λέξεις -Μέλος-

Τα χρήματα κατατίθενται στον 1ο λογαριασμό Ι.Δ.Ε.Α. που είναι για τα έξοδα του σωματείου Ι.Δ.Ε.Α..

ALPHA BANK
IBAN  GR7601403630363002002000136

Κάθε μήνα κοινοποιούμε στην ιστοσελίδα μας ένα ‘print screen’ (αντίγραφο των κινήσεων του e-banking λογαριασμού) για να μπορεί ο κάθε ένας να ελέγχει τη διαφάνεια μας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, πρόταση ή παρατήρηση, παρακαλώ στείλτε email στο info@idea.org.gr με θέμα – ΜΕΛΟΣ Ι.Δ.Ε.Α.- ή τηλεφωνείστε στο +30 6945 89 1218

Αν χρειάζεστε βοήθεια ώσον αφορά τη δημιουργία πάγιας εντολής με την τράπεζα σας, παρακαλώ συμπληρωστε αυτή τη φόρμα και στείλετε την στο info@idea.org.gr και θα χαρούμε να σας καθοδηγήσουμε!

Σας ευχαριστούμε ξανά και υποσχόμαστε ότι θα είστε περήφανοι για αυτή σας την επιλογή!